7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm

Varenummer (SKU): 753759101985 Kategori:
Flere billeder

kr. 88,00

✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Her får du et originalt Garmin USB til Micro-USB kabel. Du kan bruge kablet til at oplade din Garmin-enhed, eller til at overføre data… … læs mere her

Annonce

Er Garmin Micro-USB kabel - 90 cm på lager?
Køb Garmin Micro-USB kabel - 90 cm

Beskrivelse

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Garmin Micro-USB kabel - 90 cm

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm Produktfakta

  • Varenavn: Garmin Micro-USB kabel – 90 cm
  • Pris: Kr. 88.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 753759101985
  • Varekategori: Tilbehør til cykelcomputere

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm fra Garmin

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm er ret populær cykelentiuasten. Tilbehør til cykelcomputere er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Vare du kigger på har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber produktet her, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Overvej også lige at der er prisgaranti på Garmin Micro-USB kabel – 90 cm fra det anerkendte mærke Garmin, som du har set i cykelsportens verden. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væsken du indtager under cyklingen kan være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Tilbehør til cykelcomputere. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Garmin Micro-USB kabel – 90 cm i den kendte webshop Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb Garmin Micro-USB kabel – 90 cm allerede i dag til kun kr. 88.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Garmin Micro-USB kabel – 90 cm er populær for cyklister

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Garmin Micro-USB kabel – 90 cm”