7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT

Varenummer (SKU): 710845844331 Kategori:
Flere billeder

kr. 239,00

(13 kundeanmeldelser)

✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Disse bremseklodser er egnet til brug til skivebremsere og passer til level TL, T, TLM & ULT fra AXS & Red AXS.  Specifikationer Sram… … læs mere her

Annonce

Er Sram - Bremseklodser til skrivebremse - Level TL, T, TLM, ULT på lager?
Køb Sram - Bremseklodser til skrivebremse - Level TL, T, TLM, ULT

Beskrivelse

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sram - Bremseklodser til skrivebremse - Level TL, T, TLM, ULT

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT Produktfakta

  • Varenavn: Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT
  • Pris: Kr. 239.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 710845844331
  • Varekategori: Bremseklodser til skivebremser

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT fra Sram

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT har i flere år været på toplisten over cykeldele. Bremseklodser til skivebremser er den gode katagori der indeholder rigtig mange varer. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. Vare du kigger på leveres med luksuriøse 365 dages returret. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe produktet her, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT fra det meget kendte mærke Sram, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når du er ude at cykle, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væsken kan sagtens bare være energidrik der smager af appelsin.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Bremseklodser til skivebremser. Du får oven i købet hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT i webshoppen Cykelpartner, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT allerede i dag til kun kr. 239.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT er populær for cyklister

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

13 reviews for Sram - Bremseklodser til skrivebremse - Level TL, T, TLM, ULT

    Vær den første til at anmelde “Sram – Bremseklodser til skrivebremse – Level TL, T, TLM, ULT”