7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv

Varenummer (SKU): 5707865020666 Kategori:
Flere billeder

kr. 69,00

✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Prisgaranti

Med quick release i aluminium. Klampe med hurtig bespænding til sadelrør diameter 31,8mm til aluminiums sadelpinde. … læs mere her

Annonce

Er Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv på lager?
Køb Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv

Beskrivelse

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv Produktfakta

  • Varenavn: Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv
  • Pris: Kr. 69.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 5707865020666
  • Varekategori: Tilbehør til sadler & sadelpinde

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv fra Diverse

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv står på manges ønskeliste i cykelsporten. Tilbehør til sadler & sadelpinde er kategorien fra øverste hylde som mange vælger at købe fra. Cykelpartner har med ret stor sandsynlighed det cykeludstyr du lige står og mangler. Produktet du ser på her er med 365 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan løsningen være at købe varen her, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv fra det populære mærke Diverse, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når du får dit motionskick på din cykel, skal du huske at have noget vand med. Væsken kan sagtens bare være energidrik der smager af appelsin.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Tilbehør til sadler & sadelpinde. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv i webshoppen Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv allerede i dag til kun kr. 69.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv er populær for cyklister

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Sadelrørs klampe QR ø31,8mm sølv”