7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række netbutikker i Danmark tildeler heldigvis diverse forskellige muligheder for fragt. En af favoritterne er for øjeblikket afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret bekvem, og tit også den mest betalelige mulighed for levering.

Leveringshastigheden er selvfølgelig virkelig bestemmende om man skal bruge produktet om kort tid, så herved er det selvsagt relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid for det relevante produkt.

Adskillige e-forhandlere yder levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som er afhængig af at ordren laves tidligere end et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren klargjort før medarbejderne holder fyraften.

Indtil flere internet virksomheder tilbyder levering uden beregning, men undertiden forudsætter det at der aftages for en fastsat sum. I øvrigt må du beslutte sig for den mest letkøbte fragtmetode, der oftest – hvad end man opholder sig ved Odense, Middelfart eller Hadsten – er at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

Handel via nettet udfordrer de fysiske butikker

Det er jo efterhånden super smart for købere at finde frem til de bedste priser i blandt flere internet firmaer i Danmark og til gengæld har langt de fleste webbutikker set sig tvunget til at stampe priserne på mange af deres produkter – til børn, og samtidig til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange love fri fragt.

Men det kan alligevel være profitabelt at besigtige nogle internet forretninger efter rabat inden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at hvis en online forretning afhænder varer for en salgspris der er ufattelig overkommelig, så kunne det for det meste være et fingerpeg om en uærlig online forretning. Bestillinger med kort er dog omfavnet af en orden, som garanterer kunden overfor uærlige internet selskaber.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at godtgøre regningen over et længere tidsrum.

Det tilrådes at du besigtiger internet shoppens omtaler

Forinden folk shopper hos en forretning på nettet bør de til hver en tid gennemgå shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen en tidskrævende opgave.

Et alternativ kunne derfor være at se om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at internet forhandleren overholder de danske love, tillige med at internet firmaet tit undersøges af jurister der forstår lovene på området. Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, ifald du får problemer i forbindelse med din shopping.

Dertil er det klogt at kunden er klar over de væsentligste vilkår der indvirker på ordren, som fx den ombytningspolitik internet virksomheden tilbyder. På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man permanent bibeholder ens faktura, så man altid vil kunne bevise sin ordre, ligegyldigt om du er dame eller herre.

Bestil hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder

Trustpilot giver dig ret fantastiske muligheder for at kontrollere diverse øvrige forbrugeres domme og derfor er det klogt, at du vurderer online forretningens kritik inden du shopper.

Facebook medfører på samme måde tilpas fortræffelige muligheder for at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en del internet outlets hvor folk kan udforme en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også burde drages fordel af til at bedømme kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside finansieres af reklamer. Vi arbejder sammen med en række internet webshops idet vi promoverer deres varer, og opnår provision såfremt en bruger fra vores side foretager et indkøb.

Fakta omkring varer og e-shops ajourføres hele tiden, men der tages forbehold for justeringer der er foretaget efter at vi senest opdaterede hjemmesidens informationer.