7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet forhandlere frembyder til alt held mange forskellige leveringsløsninger. En yndling er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot din ordre når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså særdeles problemfri, og tit derudover den mest prisbevidste leveringstype.

Du burde lige så vel tænke over at få produkterne bragt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden er en gang i mellem en sjat mindre prisbillig, men omvendt ret så smertefri. Den prisbilligste leveringstype er dog selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du har bopæl lige ved internet firmaets adresse.

En række online butikker giver dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, men glem ikke at det beroer på at ordren laves forud for et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at personalet får fri.

Nogle få online virksomheder garanterer portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du indkøber for et fastslået beløb. Alternativt kunne du overveje den mest betalelige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde – uanset om man befinder sig tæt på Silkeborg, Nørresundby eller Gilleleje – er at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Særligt ligetil for internetbrugere at sammenligne priser

Det er jo særdeles overkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser i blandt forskellige internet firmaer i Danmark på www.folkegaven.dk og til gengæld har en hel del forhandlere på nettet været presset til at at sænke udsalgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, og tillige også til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange garantere fragt uden beregning.

Det kan dog imidlertid blive lukrativt at granske forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabat før du køber, så man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre beløbet over flere uger.

Kig om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen

Inden folk bestiller hos en e-forhandler kunne de til hver en tid skimme e-butikkens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig morsomt.

En anden løsning kunne derfor være at efterse hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en erklæring om at e-shoppen efterfølger de gældende danske regler, foruden at netshoppen en gang i mellem overvåges af eksperter som kender til lovgivningen. Derudover giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, ifald du møder besvær ved din shopping.

Et sympol på at e-handlen føjer de officielle regler

Trustpilot frembringer nogenlunde ønskværdige chancer for at verificere adskillige tidligere kunders synspunkter og derfor er det fornuftigt, at du efterforsker netshoppens vurderinger inden du køber.

Facebook leverer tillige uden sammenligning fantastiske genveje til at få indsigt i online butikkens kundetilfredshed. Herinde ses faktisk online forhandlere hvor folk kan give en anmeldelse af ordreforløbet, som tillige må udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi hjælper en gruppe af webshops og formidler butikkernes produkter, og tjener betaling i tilfælde af at en af vores brugere realiserer en handel.