7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere internet butikker giver i dag diverse muligheder for levering. En der er meget almindelig er for øjeblikket pakkeshops, hvor du selv afhenter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo virkelig nem, samt ofte derudover den billigste leveringsmodel.

Du burde alternativt planlægge at få varerne sendt til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er som regel et hak mere pebret, men tillige usædvanlig let. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som dog stiller krav om at du bor nærved online firmaets adresse.

Mange internet varehuse garanterer levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen gennemføres inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet ud af døren inden personalet har fri.

Nogle enkelte online butikker yder fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for et bestemt beløb. Desuden skal man foretrække den billigste mulighed for levering, hvilket gerne – hvad end man opholder sig nær København, Hillerød eller Nivå – vil være at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

Den billigste metode til levering

Det er i dag virkelig fremkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser på tværs af netshops og herved har en hel del internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at stampe salgsværdien på produkterne – til babyer og børn, og ligeledes til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange garantere gratis levering.

Trods dette kan det stadigvæk være nyttigt at sammenligne et par internet firmaer efter rabatkoder forinden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du hellere vil klare prisen over en periode.

Et tegn på at online butikken følger den officielle danske lovgivning

Forud for at nogen bestiller hos en internet forhandler behøver de når alt kommer til alt have øje for butikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super interessant.

Et alternativ kunne være at finde ud af om online firmaet er godkendt af e-mærket, da det bør være en tryghed om at internet firmaet føjer de gældende danske regler, tillige med at online forhandleren undertiden kigges til af specialister der forstår lovene på området. Desuden giver det dig lejlighed til bistand, hvis du får problemstillinger som følge af din shopping.

Ydermere er det godt at du er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen, som fx hvilken ombytningspolitik online webshoppen bruger. Her er det virkelig relevant, at man altid beholder sin ordremail, således man fremadrettet kan vidne om sin shopping, uanset om man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Nogle enkelte internet selskaber yder fragt uden gebyr

Trustpilot genererer en lang række passelige muligheder for at gennemstøve adskillige øvrige kunders opfattelser og af den grund anbefaler vi, at du kigger på e-handlens anmeldelser inden du køber.

Facebook giver dig tillige uden sammenligning uafhængige metoder til at få indtryk af e-forhandlerens popularitet. I øvrigt møder vi mange outlets på nettet hvor kunder kan levere en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere må benyttes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af annoncer. Vi arbejder sammen med forskellige firmaer på nettet eftersom vi formidler firmaernes tilbud, og høster honorar om de besøgende vi sender videre realiserer en handel.

Anvisninger omkring varer og e-forretninger vedligeholdes løbende, men det er ikke muligt for os at give garantier imod ændringer der kan være lavet efter at vi senest opdaterede de anvendte data.